Mik azok az EOS termékek?

Újabb ujdonság Amerikából
Az EOS, ami az Evolution of Smooth cégnév rövidített formája, divatos amerikai kozmetikai vállalat, amely az egész világ piacait meghódította. Színes, friss, eredeti, jelszava: "a szépség az egyszerűségben rejlik". A friss ízeket és illatokat funkcionális formatervekkel ötvözi. Összességében, a legjobbat adja a legjobban. Átadtad már magad ennek a színes áradatnak?

 

100%-ban természetes összetétel
Semmilyen vegyi anyag. Az EOS termékek szinte 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó ajakbalzsamok és kézkrémek. Valamennyi ajakbalzsam E vitamint, shea vajat és jojoba olajat tartalmaz. A kézkrém antioxidánsokkal, tápláló shea vajjal, zabbal és aloéval dúsított. Valamennyi termék hipoallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén- és gluténmentes, nem tartalmaz paraffint, vazelint és ftalátokat. Valódi gyümölcs- és növényi kivonatokból készülnek, ízük és illatuk tényleg az eredetit idézi.

 

A csomagolás (nem) számít
Jellegzetes és egyedi tojások, ez az a forma, amellyel az EOS termékek meghódították a világot. A gyönyörű ajakbalzsamok igazolják azt a mondást, mely szerint a szemet is táplálni kell. A jól sikerült formatervezett csomagolás kicsi, illik a kézitáskába és stílusos. Az EOS többi terméke is hasonló előnyökkel büszkélkedhet. Röviden, épp olyan jó ízük és illatuk van, mint ahogyan kinéznek ... de győződj meg minderről saját magad.

Az Instagram és Te

Kövess minket

Nakupuj zvýhodnene

9900 Ft felettingyenes szállítás!

automatikusan, egyszerűen kupon nélkül

12000 Ft felett 10% kedvezmény

kupon: free10hu

* a kupon felhasználásához kérjük írd be a kódot az akciós kuponok mezőbe a kosárban